חשד לקרצינומה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/09/2008 | 14:07 | מאת: ברונקה

איך יתכן שתשובה מביופסיה תהיה - ח ש ד לקרצינומה? האין ביופסיה הבדיקה המדויקת ביותר? תודה

17/09/2008 | 16:33 | מאת: ד"ר עדי בירון

התשובה ניתנת על פי צורת התאים הבודדים והמבנה שהם יוצרים. אלה לעיתים אינם לגמרי ברורים, למשל, אם האזור החשוד קרוב לקצה הגוש הרקמתי שהוצא (לחתך הניתוחי) או שהאזור ניזוק בתהליך העיבוד שעברה הדגימה (שיקוע בחומרי קיבוע וצביעה שונים). דר' עדי בירון מומחה בניתוחי ראש-צוואר לקביעת תור תל אביב: 077-7779222 השרון וצפון הארץ: 09-8664949

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר