בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

10/09/2008 | 00:43 | מאת: שירי

לפני 3 וחצי שנים מצאו לי בעיה בבלוטת התריס- שינה מצב כל הזמן מתת פעילות ליתר פעילות. מטופלת כרגע באלתרוקסין- הבלוטה מאוזנת- עליי לבצע בשדיקת דם בקרוב כי כבר תקופה שלא עשיתי. עשו לי מיפויים שונים לבלוטה וגם עשו לי ביופסיה שיצאה תקינה, למרות שהמרקם בה אינו אחיד., אני שמה לב שהצוואר מעט כואב באזור הבלוטה, האם זה אולי מעיד על שינויים במינון הכדורים שצריכה לקחת? (לוקחת שני כדורים ליום), האם יש לבצע ביופסיה נוספת בכדי לשלול דברים? תודה רבה..

10/09/2008 | 06:32 | מאת: ד"ר עדי בירון

המצב מורכב מכדי שאוכל להסבירו בקצרה דרך האינטרנט. מציע לפנות לאנדוקנינולוג שיחליט כיצד לנהל את הבירור, אילו בדיקות יש לקחת וכיצד להתאים את הטיפול הנכון. דר' עדי בירון מומחה בניתוחי ראש-צוואר לקביעת תור תל אביב: 077-7779222 השרון וצפון הארץ: 09-8664949

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר