גוש בצוואר ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/08/2008 | 08:47 | מאת: רון

שלום, לפני כשבוע לערך גיליתי גוש בגודל של 3 ס"מ במרכז הצוואר המצדו הימין של הקנה גוש כמו גולה שמצאת באזור שירי הצוואר, מעט ניידת. קבעתי תור לרופא אף אוזן גרון והתאריך הקרוב ביותר הוא בבאמצע ספטמבר. 1. יש דחיפות לעניין ולנסות להדקים את התור לרופא רחוק יותר? 2. אם בכלל צריך אא"ג, או רופא אחר לאבחנה? רון

14/08/2008 | 09:15 | מאת: ד"ר עדי בירון

לא כתבת בן כמה אתה, אךבכל מקרה, עושה רושם שרופא אאג צריך להיות מעורב באבחנה. אני, כעיקרון, ממליץ תמיד שרופא המשפחה ינהל את הבירור, ולא המטופל בעצמו. התור אליו בד"כ קצר יותר, הוא יוכל לדעת טוב יותר ממך עד כמה חשובה המהירות באבחנה, יוכל אולי להפנות אותך לבדיקות נוספות, אם כאלה דרושות, כך שתגיע אל המומחה מצוייד בתוצאות, מה שיכול לקצר את הבירור, ובמידה והוא מתרשם שיש צורך, להקדים את התור למומחה, או למצוא מומחה אחר אליו התור קצר יותר. בהצלחה דר' עדי בירון מומחה בניתוחי ראש-צוואר לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 השרון וצפון הארץ: 09-8664949

14/08/2008 | 09:29 | מאת: רון

אני בן 38. ובאשר לרופא המשפחה, הוא בעצמו לא היה החלטי בעניין לכן פניתי לעזרתך. הייתי רוצה לדעת את דחיפות העיניין, ואם זמן ההמנה לא ארוך מידי לממצאים? תודה רון

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר