פיענוח mri צווארי...

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/05/2024 | 22:38 | מאת: יעל

שלום, לבן שלי (בן 18)יש עקמת. בגלל שהיא עברה מעלות מסויימות הרופא המטפל אמר לעשות mri צווארי גבי ומותני. בmri הצווארי הכל היה בסדר חןץ ממשפט שאני לא מבינה מה הוא והתור לרופא רק עוד חצי שנה..המשפט הוא- מודגם תהליך היפר אינטנסי בפונס שדורש המשך בירור mri מוח. מה הכוונה במשפט זה? תודה רבה

שלום רב, יש לפנות לנאורוכירורג. הנושא אינו בתחום התמחותינו. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר