נגע בבדיקת us שנתגלה במקרה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/04/2024 | 20:12 | מאת: איציק

שלום. בן 54. במעקב שנתי בu.s צוואר בשל שני נודולים קטנים בצוואר ימין כבר שנה שלישית בבדיקה האחרונה- בפרוטיס שמאלי נגע 19*6 תת הדי בלתי אחיד לא וסקולרי שלמעשה נתגלה במקרה. תור לאנדוקרינולוג רק בעוד חודשיים, רופאת המשפחה לא התרגשה ואמרה שאפשר להמתין. האם זה בסדר לחכות או לגשת לרופא פרטי/בית חולים?

שלום רב, יש לתאם ניקור של הגוש לביופסיה תחת הכוונת US. ניתן לבצע במהירות ויעילות במרפאתינו בארם (037645464). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר