בלטת לימפה מתחת לעצם הבריח צד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/03/2024 | 20:37 | מאת: רואה

שלום , לפני 4 חודשים מששתי בלוטה ניידת באזור עצם הבריח צד שמאל יש לציין שהייתי בהריון וזה קרה אחרי חיסון שעלת . ביצעתי US רקמות רכות ונרשם ״הודגמה בלוטת לימפה אובלית עם מרכז איקוגיני עד 4 מ״מ בציר הצר״. הבנתי מהרופא המבצע שזה לא נחשב בלוטה מוגדלת ולא צריך המשך בירור ואמורה להיעלם. בדיקות דם לאורך כל התקופה תקינות בדיקה אחרונה לפני חודש וחצי אני עדיין מממשת את הבלוטה אך קטנה מאז. האם צריך להמשיך בירור כלשהו?

שלום רב, ממליץ המשך מעקב הרופא המטפל . בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר