אף סתום וכאב בעין בנגיעה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/03/2024 | 07:09 | מאת: יוסף

יש לי כאב בעין ימין שאני ממש יכול לגעת בריס ולגרום לכאב בכל איזור עין ימין כמו מיגרנה כזאת . אבל בדרך כלל רק בנגיעה או אחרי עייפות . בנוסף מרגיש שכל הזמן האף סתום או מחיר אחד לפחות סתום . האם יכול להיות קשר לכאבים ? ביצעתי סיטי ראש תקין ושם נכתב: ניצפה עיבוי רירית בסינוסים המקסילרים משני הצדדים, עיבוי רירית קל בסינוסים הספנואידלים, עיבוי רירית קל במערות המצח אין לי עבר של כאבים או סינוסיטיס גיל 34

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום ויכול להיות שמדובר בסינוסיטיס. ממליץ לפנות לבדיקה עם סיב אופטי במוקד ארם (03-5117204) עם אופציה לביצוע מהיר של CT נמוך קרינה (CBCT) לסינוסים. איבחון מדוייק עם הפחתה של 80% מהקרינה ב CT רגיל. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר