הרגשת גולה במגע בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/03/2024 | 10:22 | מאת: דוד

בצוואר שמאל מתחת לקו השיער בערך מאחורה אני מרגיש אם אני מטה את הצוואר כל צד ימין מעין גולה קטנה כזאת רכה שהיא מרגישה חלק מהשריר. עגולה. מרגיש כאילו זה שם הרבה זמן . אם אני לוחץ אני כנרע יכול טיפה "למעוך" את זה ואז זה חוזר לצורה העגולה . האם זה פחות מחשיד לגידול סרטני או שיש דחיפות בבדיקה האם גידול סרטי גודל ? אחרי חודש לדוגמא . אם זה נשאר יציב לאורך זמן זה פחות מחשיד? התגלה הבמן שעשיתי לעצמי עיסויי צוואר כי יש לי כאבים בצוואר ובחוליות .

שלום רב, מהתאור זה לא נשמע מדאיג. הייתי מבצע US ואז בדיקת רופא אאג. ניתן גם להגיע למוקד ארם לבדיקת רופא אאג מומחה (ארם urgent) שמקבל מידי יום כולל סופ"ש (פרטי, מוכר ע"י הביטוחים). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

17/03/2024 | 11:12 | מאת: דוד

רופא משפחה אמר שזה בלוטת לימפה מזערית וחסרת משמעות האם זה מספיק מרגיע או שיש צורך לבקש אולטרסאונד ? הוא חושב שאין צורך ושזה כנראה נמצא שם הרבה זמן ולא גודל ולחזור אליו אם זה גודל תוך 3 שבועות

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר