גידול שפיר בבלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/02/2024 | 09:43 | מאת: לוטן

היי, אני בת 27. גילו לי גידול שפיר בבלוטת הפרוטיס. רציתי לדעת האם זה הגיוני שהגידול נוצר מהגיינת שיניים לקויה? ואם כן האם ברגע שאני אחזור להגיינת שיניים בריאה יש מצב שהגידול יקטן?

שלום רב, אין קשר להיגאנת שיניים. גידול בפרוטיס יש לכרות כי לעיתים הופך עם השנים לממאיר. ממליץ להגיע לרופא מאאג מנתח. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר