תשובת פט סיטי לעזרתכם

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/02/2024 | 21:36 | מאת: חווה

בתשובה שקיבלתי היה חלק של ראש וצוואר קליטה מוגברת בעיבוי רקמתי כ1.6 ס״מ באורופרינקס משמאל. בלוטות לימפה קטנות בצוואר דו צדדי חזרו על זה בסיכום ואז כתבו תהליך דלקתי? להסתכלות ישירה אני אחרי הוצאת גידול רירי מוקצלה מהתוספתן

שלום רב, יש להגיע לבדיקת רופא אאג להסתכלות בלוע. ניתן לבצע דרך המוקד שלנו לבירור מהיר בארם (03-7645464). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

23/02/2024 | 17:36 | מאת: חווה

השאלה שרציתי לשאול האם יש סיבה לחשוש או שאני יכולה להסיר דאגה מליבי

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר