נפיחות בצוואר. חשד לגידול

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/02/2024 | 14:58 | מאת: אנגלה

שלום יש לי תינוקת בת חודשים כבר שבועים נפוחה בפנים בצד שמאל ליד האוזן עשינו 3 פעמים אולטרסאונד רופאים לא מצליחים להגיע להבחנה מדוייקת ממליצים לעשות מרא לילדה אין חום אין דלקת המקום של נפיחות לא כואב רך רק שהיא מפעילה את לסת מתקשה השאלה אם יש אופציה לעשות עוד בדיקה נוספת של אולטראסאונד או שכבר לגשת למרא

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה אך MRI בדיקה טובה לאבחנה של רקמות רכות. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר