שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/02/2024 | 15:38 | מאת: ליה

שלום לפני מספר ימים עברתי טיפול אפילציה (הסרת שיער באמצעות מחט חשמלית שמעבירה זרם חשמלי). עשיתי את זה בעבר הרבה פעמים ללא בעיה ומבלי שכאב בכלל. השבוע הלכתי למישהי חדשה שכנראה לא כך כך יודעת לעבוד וכל פעם שהיא הכניסה את המחט וטיפלה בי היה לי כאב איום שמעולם לא היה לי באפילציה. כנראה שהיא החדירה את המחט עמוק מהרגיל ו/או שעוצמת הזרם הייתה ממש חזקה. בין היתר היא טיפלה באזור הגבות, בין הגבות, סנטר, מצח וקצת בצוואר. מאז יש לי תחושות לא תקינות ואיבדתי את חוש הריח. האם יכול להיות שהיא פגעה בעצב וזה מסביר את איבוד הריח וכו? מה עליי לעשות ולמי לפנות?

שלום רב. הנושא אינו בתחום הפורום. יש לחזור למטפל. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר