גידול בארובת העין מי סוג sol

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

30/01/2024 | 19:23 | מאת: גולדי סייעת לרופא שיניים

אני בת 31 גילו לי לפני שנתיים גידול בארובת העין שקשור לבעיה בשריר המדיאלי רופאה לעיניים שללה לבעיה של sol כרגע האוקולופלסטיקאי שלח אותי מי הדסה עין כרם שוב לסי טי חדש האם רפואה משלימה יכול לעזור להוריד את זה או פתרון אחר??? תודה רבה

שלום רב. לא. ראשית יש לבצע בדיקות לשלול בעיה בארובה. במידה ולא קיימת אז ניתן לשקול רפואה משלימה אם אין שיפור ברפואה קונבנציונלית. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר