תוצאות בדיקת us צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/01/2024 | 14:01 | מאת: תוצאות בדיקת us צוואר

בתוצאות הבדיקה שלי us צוואר היו ממצאים : מימין הודגם נודול כ-0.5 ס״מ TR2 משני הצדדים הודגמו בלוטות לימפה עם קורטקס מעובה יותר מימין כ-2.7 ס״מ יכול להתאים לתהליך תגובתי. הודגמה זרימה קלושה בשתי האונות. מה אומרות התוצאות ? תודה

שלום רב, נראה סה״כ תקין. ממליץ לחזור לרופא המשפחה ולעקוב אחר תפקודי הבלוטה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר