כמה שמן מומלץ לחכות בין ניתוחים לדעתך

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/01/2024 | 00:19 | מאת: חנה

היי ד״ר, עשיתי ניתוח כלפני שבועיים עם הקדמה מלאה. עוד שלושה שבועות אמור להיות לי עוד ניתוח של הקדמה מלאה(גידול שפירי בצוואר) הגידול לא ברמה מסוכנת או משהו ואני יכולה לדחות אוצו. רציתי לדעת מה אתה חושב האם שווה לדחות או שזה בסדר לעשות שני ניתוחים בהרדמה מלאה בהפרש של חודש? אני בת 32 ובמצב בריאותי טוב

שלום רב, אין כל בעיה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר