כאב צווארי מקרין לגוף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/01/2024 | 14:37 | מאת: יוסי

לאחרונה יש לי כאבי צוואר גב תחתון ועצם זנב שלא עוברים כבר שנה . כאב הצוואר הוא בעיקר כשקמים או כשמזיזיפאת הראש אחורה . מרגיש כאילו תפוס באופן קבוע . האם יכול להיות מסוכן או יותר מתאים לטיפולי פיזיותרפיה ? הרופאים לא רוצים לתת צילום כי ממליצים על פיזיותרפיה .

הנושא אינו בטיפול פורום זה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר