גוש מציק בצוואר אחורי עליון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

10/01/2024 | 13:26 | מאת: עמית

שלום, יש לי גוש בצוואר אחורי קו השיער, בבדיקת US מלפני כחצי שנה נמצאה ליפומה תת עורית בגודל 2.1 * 0.7 * 2 ס מ מאז אני חש שזה גדל, וכן אני חווה כאב ואי נוחות מהאיזור. ואני הייתי רוצה להתייעץ עם מומחה בעניין להמשך טיפול

שלום רב, יש לפנות לכירורג כללי שמתעסק בתחום ולכרות את הממצא במידה וגדל. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

22/01/2024 | 07:55 | מאת: עמית

בוקר טוב, בדיקת US חוזרת לא הראתה שינויי בגודל. אבל עדיין יש כאב מהאיזור ותחושת אי נוחות ולחץ מהאיזור הזה.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר