אשמח להסבר תודה , תודה רבה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/01/2024 | 13:58 | מאת: גרשון

שלום דוקטור הייתי מאושפז בבית חולים מורדם מונשם עם סיסבוס. ברוך השם מאחורי. בביקור אצל רופא א.א.ג בוצע לי בדיקת אנדוסקופיה שיצא תקינה מלבד פיברומה 5 מ''מ מאחורי מיתר ימין. הרופא א.א.ג אויר שזה ייתכן תגובתית לסיבוס 1. ייתכן והוא אכן תגובתית לסיבוס? מה הטיפול? 2. רציתי לדעת האם פיברומה הוא ממצא מסוכן או נחשב שפיר? תודה רבה.

שלום רב, יש להכיע לבדיקת רופא מיתרי קול לאבחנה סופית ודיון. ניתן לתאם לד"ר שופל חבקוק במרפאתינו. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר