בירור לאחר סיבוך בהתאוששות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/01/2024 | 10:22 | מאת: הדס

בהתאוששות ניתוח הסרת אונה ימנית של בלוטת התריס עדות ל . EXPANDING Hematoma בוצעה אקספלורציה צווארית ללא עדות לדמם. בוצעה המוסטאזה באמצעות דבק ביולוגי .לאחר הניתוח מנותח יצא עם אצבעות כף יד שמאל סגורות ועם חמצן .התלונן על חולשה ברגליים ובכל צד שמאל .ב CT ראש מוקד היפודנסיות קורטיקלית פרונטלי מימין. נוירולוג באשפוז מדווח על אירוע מוחי ועל פולינוירופתיה. לאחר שנה וחצי נוצר דימום מוחי שפגע מוטורית וקוגניטיבית . אשמח לדעת מה קרה והאם מדובר בסיבוך של ניתוח מהסוג הזה ? האם הזה אופייני ? האם אלו השלכות ישירות בעקבות הסרת האונה ?

שלום רב, כמובן ששיתוק פלג גוף אינו מהלך תקין של כריתת תירואיד אך יש להיוועץ במומחה בתחום הנאורולוגי לבירור הסיבה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר