בלוטות לימפה בצוואר צד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/01/2024 | 11:17 | מאת: דיאנה

היי , בת 34 בריאה בדרכ ,הופנתי לus צוואר עקב נפיחות שחשד רופא משפחה,תוצאה של הבדיקה מספר בלוטות לימפה 1.4 ס"מ צד ימין בלבד אובליים עם קורטקס מעובה יש לציין לא הייתי חולה בשנה האחרונה התבקשתי לחזור על us ובמידה ולא יהיה שינוי יפנה לאף אוזן גרון לצורך שיקול ביופסיה יש לי על מה לחשוש?

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. ממליץ לבצע US איכותי ולגשת לרופא אאג. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר