שאלה לגבי גרגור מי מלח בריכוז גבוה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

31/12/2023 | 16:50 | מאת: יובל

ד"ר שלום, שמי יובל, אני יודע שזה לא בדיוק תחום העיסוק של הפורום אבל אני ממש מבקש ואשמח להתייחסותך בכובעך כרופא אף אוזן גרון רציתי לשאול אם מידיעתך וניסיונך יש בעיה בגרגור מי מלח בריכוז גבוה מדי? אני נוהג לגרגר מי מלח מדי יום או יומיים אבל לפני כשעה גרגתי מי מלח - באופן חריג, בריכוז די גבוה להערכתי - של כפית וחצי מלח ים בחצי כוס מים. הרגשתי שזה חריף מאוד ולמרות זאת המשכתי לגרגר כ-דקה וחצי. רציתי לשאול האם זה מסוכן? האם יכול להיגרם לי נזק? מה עליי לעשות? תודה וסליחה על כך שהשאלה לא תואמת את נושא הפורום :(

שלום רב, השאלה אינה בתחום הפורום. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר