בלוטת לימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

31/12/2023 | 10:48 | מאת: אורי

שלום ד”ר לפני שבועיים שמתי לב לבלוטות מוגדלות יש לציין שבזמן הזיהוי היה לי כאב גרון שיעול וצינון קשה הבלוטות לא כאבו בדיקת א א ג -תקינה כולל בדיקה של הלוע ומיתרי הקול) סיב אופטי) הרופא כתב עליהם ניידות אולטרסאונד ללא fna “הודגמו באספקט אחורי ימני של הצוואר שני קשרי לימפה תקינים שטחיים 0.2x1.4 ו 0.6x0.2 שתי האונות של בלוטת התריס בגודל ומבנה תקין ללא הדגמה של קשריות הדיות פרכנימה וזרימת דם בבלוטה תקינות לא הודגמו קשרי לימפה פתולוגיים בצוואר בלוטות רוק תת לסתיות תקינות לסיכום לא הודגם ממצא פתולוגי “ בדיקות דם גם היו תקינות יש לציין שאני די בלחץ מכול הארוע רופא משפחה וכירורג קופח ואאג קופח שלחן אותי הביתה בטענה שאין לי כלום וזה תגובה למחלה

שלום רב, נשמע אכן שאין מה לדאוג. להמשך מעקב רופא משפחה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר