הגיעו לי תשובות של ה us אני מודאג

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/12/2023 | 18:12 | מאת: ארתור

ממצאים: את הפרוטיס מצד ימין בגודל תקין עם מספר מוקדים היפואקוגניים מעוגלים, בקוטר עד 4 מ מ, קטנים לאפיון. הממצא הנמוש מודגם בתוך בלוטת הפרוטיס הימנית , רגיש במגה, במרקם רקמתי, היפואקוגי עם גבול מעט לובולרי, בממדים כ- 9*6*11 מ מ. לא הודגמה זרימת דם ערה בתוכו. יש לציין שהממצא גדל מעט בהשוואה לבדיקה הקודמת. טיב הממצא לא ברור: בלוטת לימפה במראה סונוגרפי פתולוגי? ממצא ראשוני של בלוטת הרוק ? ממליץ ייעוץ רופא אף אוזן גרון והמשך בירור כמקובל.

שלום רב, ממליץ אכן להגיע לבדיק אאג אך לפני כן הייתי מבצע ניקור של הגוש לביופסיה תחת US. ניתן לבצע בזריזות ומהימנות במרפאתינו בארם. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר