דוקטור אם אפשר בבקשה מענה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/12/2023 | 04:07 | מאת: יונית

שאלה מאוד חשובה שלום דוקטור אני אשמח למענה כי זה כן קשור מאוד מאוד לראש וצוואר אני שומעת מוזיקת מטאל וניסיתי לעשות עם השיער כמוהם התנועה זה לסובב את הצוואר במעגל תוך כדי שגם לסובב את השיער ואז זה כמו הליקופטר עשיתי את זה מאוד מהר ואז נהיה לי כאבי ראש וסחרחורת עשיתי את זה כמו חצי שעה אני אפסיק לאלתר אבל אני קצת עם סחרחורת ומבולבלת האם נגרם נראלך נזק מוחי וצווארי מפעם אחת? אני כן יכולה להזיז את הצוואר פשוט הראש כואב וגם הצוואר ויש סחרחורת כי עשיתי מלא חזרות והתאמצתי

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר