פצעים בלשון מתחת....

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/12/2023 | 13:01 | מאת: דניאל

בבקשה מחפשת הרגעה אני בהיסטריה . לפני כשבועיים נחתך חתך קטן בלשון למעלה מפיצוח גרעינים. אחרי כמה ימים יצאו מלא פצעים מוגלתיים פנימיים מתחת ללשון הכל אדום משהו מחריד והלשון למעלה לבנה הכל כואב ושורף. מרח דקטרין אורל ג'ל לא עזר. היום פנה לאף אוזן גרון . נתן לו אנטיביוטיקה מוקספן 3 פעמים ביום ומי פה. הרופא נתן לנו הרגשה לא טובה ולא רצה לענות על שאלות .ביקש ביקורת דחופה בעוד שבוע בדיוק ( אפילו לא רצה לחכות 10 ימים) ואמר "בואו נקווה שזה יעבור נקווה שזה זיהום מהחתך" מה זה עוד יכול להיות? אני ממש בחרדות. בבקשה מחפשת הרגעה כי החיפוש בגוגל מעלה תוצאות מפחידות בבקשה הרגעה

שלום רב, לא נשמע מדאיג כלל. יש לחזור לרופא שבדק למעקב כפי שהמליץ. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר