תוצאות אולטרסאונד בלוטת לימפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/12/2023 | 00:21 | מאת: דנה

עברנו אולטרסאונד רכמות עקב קושי בבליעת מזון התוצאות: תת ליסטי מימין בלוטת לימפה בגודל 3 ס"מ 7*1, מרכז שומני מחוק בחלקו עם הסננה שומנית עדינה וסקולריות היקפית חלשה. תת ליסטי משמאל בלוטת לימםה בגודל 2 ס"מ אובלית עם מרכז שומני שמור. לסיכום בלוטת לימפה תגובתית מצד ימין, דרוש מעקב דימותי. אשמח בבקשה למענה תודה.

שלום רב, לא מדאיג. מומלץ מעקב רופא משפחה ו US נוסף עוד 2-3 חודשים לוודא שבלוטת הלימפה לא גדלה עוד. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר