שאלה התייעצות אישית

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/12/2023 | 16:41 | מאת: שאלה

שלום ד״ר ערב טוב , לפני 4 שנים הרגשתי שיש לי כמו בלוטה / עצם מורגשת למישוש וקשה בראש מאחורה לא קרוב לעורף ממש באמצע הראש נוטה לכיוון שמאל נבדקתי ע״י רופא משפחה שאמר זה עצם . היא לא כואבת , אבל נגיד עכשיו ספציפית היא כואבת לי ממש למגע ולפעמים פעימות ספציפית שם . ( הבנתי שלחץ נפשי / מתח יכול לגרום לכאבים בקרקפת כי גם שם יש שרירים שיכולים להיתפס ). בכל אופן הנושא חזר להטריד אותי במיוחד עכשיו כשאני בתקופת לחץ נוראי ואני מפחדת שאולי זה גדל או משהו . לאיזה רופא אוכל לפנות שיוכל למשש את זה פיזית , קראתי שלפעמים א.א.ג יכול או עור.

שלום רב, ממליץ בדיקת א.א.ג. ניתן להיעזר במוקד שלנו באסותא לבדיקות אאג דחופות שפתוח בכל ימי השבוע (03-5117204). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

24/12/2023 | 11:35 | מאת: שאלה

היי דר תודה רבה על המענה המהיר והתייחסות שלך ! תור לרופא א.א.ג רגיל? הייתי שמחה לדעת איך רופא בתחום זה יכול לתת לי מענה לגבי העצם בקרקפת. והאם זה נשמע לך משהו מסוכן חלילה? חוששת מאוד

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר