תשובת ביופסיה בלוטת התריס מה המשמעות?

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/12/2023 | 17:59 | מאת: אתי

בניקור תחת סונר של גוש קטן באונה השמאלית בלוטת המגן התקבל חומר דמי דל קולואיד שכלל תאים פוליקולרים,תאי הורטל,לימפוציטים רבים כולל מרכזי נבט,הממצאים מתאימים להשימוטו, בטזדה 2,מה המשמעות?

שלום רב, נראה שהנגע שפיר. למעקב אנדוקרינולוג (ניתן במרפאתינו בארם 037645464). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר