בלוטת לימפה בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/11/2023 | 23:29 | מאת: M

שלום, מבדיקת אולטרסאונד צוואר נמצא כי בשני צידי הצוואר הודגמו קשרי לימפה בגודל מרבי 1.5*0.7 ס מ הגדול משמאל חלקם ללא סינוס שומני וללא הפרמיה בהפעלת דופלר-לקורולציה קלינית ומעבדתית. האם לדעתך יש צורך בביופסיה? האם יש מה להילחץ??? אודה לתשובתך

שלום רב, לא להילחץ. בשלב ראשון הייתי חוזר על ה US במקום איכותי אם אפשר (כמו בי"ח ציבורי). לפי התשובות ממשיך הלאה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר