תוצאת US. בלוטת תריס .

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/11/2023 | 21:51 | מאת: נף

שלום רב. . בן 62 . לאחרונה ביצעתי US בלוטת תריס . ממצאים - אונה ימנית מוגדלת קשרים היפואקוגניים רקמתיים עד גודל 1.1 מ"מ בעל גבול לובלרי ,הילה תקינה. אונה שמאלית דומה , בנוסף הודגמה ציסטה עד גודל 0.9 ס"מ. מתחת לאונה ימנית קשר היפואקוגני בגודל 0.6 יכול להתטים ל -PTA . ממצאים TIRAD. -3 מה הנך חושב על הממצאים ? תודה רבה

שלום רב. יש ליזור עם התשובות לרופא המטפל. המשך,מעקב כולל,בדיקות דם,לסידן,ורמות PTH . בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר