אשמח להסבר , תודה רבה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/11/2023 | 13:39 | מאת: איתי

שלום דוקטור, לאחר mri אשמח בבקשה להסבר למה מתכוונים? "ממצא מקרי מעוגל מתאדר בפורמן מגום מימין (חתך 1001-21) בקוטר 4 מ"מ המתאים במקום הראשון ל - .Benign Enhancing Foramen Magnum Lesion" תודה רבה

15/11/2023 | 10:20 | מאת: איתי

שלום דוקטור, לאחר אינטפלטיס עשיתי mri אשמח בבקשה להסבר למה מתכוונים? "ממצא מקרי מעוגל מתאדר בפורמן מגום מימין (חתך 1001-21) בקוטר 4 מ"מ המתאים במקום הראשון ל - .Benign Enhancing Foramen Magnum Lesion" תודה רבה תגובה שיתוף

הנושא שייך לנאורוכירורגיה ואינו בתחום הפורום.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר