עזרה בפענוח us בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/11/2023 | 21:13 | מאת: סבי

אני כבר חצי שנה עם כאבים וגירודים חזקים באוזניים, כאבי גרון מדי פעם ללא סיבה. עכשיו הכאב התחיל להקרין מתחת לאוזניים ללסת ולכתפיים . היתי אצל מלא רופאים ואף אחד לא מצא כלום. אומרים שהקשריות לא קשורות לכאבי אוזניים וגרון. סובלת מאוד בוכה מהכאבים באוזניים בדיקת tsh יצאה תקינה. אונה ימין : בקוטר 13 מ"מ לא מוגדלת ,מרקם אחיד ,למעט קשרית אנאקואית 7 מ"מ , בנוסף קשרית היפואקואית עם גופיף רקמתי 6 מ"מ 2. TR אונה שמאל : בקוטר 18 מ"מ ,לא מוגדלת . מרקם -אחיד , למעט קשרית קולואידית 10*8 מ"מ - ללא שינוי מבדיקה קודמת איסטמוס-ברוחב תקין ללא לימפאדנופתיה צווארית חשודה . בלוטות רוק תת לסטיות תקינות . בלוטות פרוטיס -תקינות ,-.למעט קשרית ראקטיבית משמאל 5 מ"מ. סיכום :קשריות בשתי האונות.

09/11/2023 | 21:14 | מאת: סבי

יש לי גם צלילים של נשיפות באוזניים והרגשה שהן נסתמות

שלום רב. לא נצפה ממשצא משמעותי ב us. יש לחזור לרופא מטפל. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר