סליחה על ההטרדה...

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/02/2008 | 13:29 | מאת: המשך לשאלתי

בהמשך לשאלתי שלשום בערב הייתי שוב אצל הנוירולוגית שבדקה אותי בעבר. היא ערכה שוב בדיקה מקיפה ואמרה שהכל תקים מבחינה נוירולוגית. כשבדקה לי את העיניים אמרה שהיר רואה דרך העין השמאלית ירידה קלה באוזן שמאל שזה באמת נכון. האם זה משהו מדאיג העניין עם העין? כי א.א.ג שבדקה אותי והשוותה את הבדיקת שמיעה הנוכחית לבדיקה העכשווית טוענת שאין שינוי. יש מקום לדאגה?

13/02/2008 | 16:21 | מאת: ד"ר עדי בירון

אינני יודע מי שואלת ובהמשך לאילו שאלות קודמות מדובר...

13/02/2008 | 20:39 | מאת: רוית שואלת

13/02/2008 | 22:04 | מאת: ד"ר עדי בירון

היא רואה דרך העין ירידה באוזן??? רווית, לא יהיה זה אחראי מצידי לתת לך תשובות "על בערך". מציע שתגשי לרופאים עליהם את סומכת, תיבדקי על ידם ותשמעי לעצתם. בהצלחה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר