תחושת בליעות בגרון לאימי בת 68

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/08/2023 | 11:44 | מאת: אור

שלום. בשנה האחרונה אימי סובלת מהתגברות חרדה, מטופלת בקלונקס וציפרלקס, ברקע מחלימה מסרטן שד ולוקחת בקביעות טמוקסיפן שזה כדור הורמונלי למניעה חזרת המחלה. מתלוננת שמרגישה תחושה של בליעות בגרון בלתי נשלטות. היתה אצל אאג שהפנה לצילום וושט וקיבה, בדיקה תקינה. ממשיכה להתלונן וסובלת מאוד עד כדי יאוש ודיבור אובדני. האם התופעה הזו מוכרת? האם יתכן שזה חלק מתסמיני החרדה מהם היא סובלת? והאם יש מקום לבירור נוסף אצל אאג או בכלל ? אשמח ליעוץ והכנה לבירור התופעה הזו.

שלום רב, קשה לומר וזה לא תחום התמחותינו. ממליץ להגיע לאחת ממרפאות הבליעה בבתי חולים. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר