החלמה לאחר ניתוח אנדוסקופי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/08/2023 | 20:05 | מאת: מורן

היי ד״ר, עברתי אצלך לפני כחודש ניתוח להוצאת אחת מבלוטות יותרת המגן עקב יתר פעילות הניתוח נעשה דרך הפה, כאמור עבר כמעט חודש ועדיין מרגישה נפיחות מסויימת באזור הסנטר האם תקין או שאמור כבר לעבור בשלב זה ? טרם נקבעה לי ביקורת

שלום רב, הענין עלול לקרות. לא תקין אבל בסופו של דבר מסתדר. תור לביקורת ניתן כידוע לתאם עם אסף. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר