תחושת מלאות בגרון קשור לבלוטת התריס?

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/07/2023 | 19:58 | מאת: יונתן

שלום כשאני מכופף ומוריד את הראש קדימה אני חש לחץ וכאב קל בגרון. כשאני שוכב במיטה ועושה תנועת בליעה גם יש תחושת לחץ. כאילו לא פתוח שם לגמרי. מאיזו סיבות זה יכול לקרות? משהו בגרון? בבלוטות? (TSH תקין) והאם הדבר הזה יכול להיות קשור וגורם להפרעות נשימה בשינה? US שנועד לבדוק את בלוטת התריס אמור להראות אם יש בעיה שגורמת לזה? תודה

שלום רב. קשה לומר ללא בדיקה. יש לתאם תור לרופא אאג ולבצע אען us צוואר. ניתן ךתאם בדיקה דחופה במוקד ארם )037645464(. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר