הבדל בגרורות בחוליות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/06/2023 | 14:14 | מאת: אוראל

שלום האם מוקדים בלסטיים בניגוד לליטיים הם תמיד גרורות? ראיתי באחד הפורומים שמוקד בלסטי הוא בהכרח גרורה, מאידך ראיתי פרוש שזה דוקא תהליך של בניית עצם מחדש. מה ההבדל בין 2 התהליכים בתודה

22/06/2023 | 14:15 | מאת: Moti

שלום האם מוקדים בלסטיים בניגוד לליטיים הם תמיד גרורות? ראיתי באחד הפורומים שמוקד בלסטי הוא בהכרח גרורה, מאידך ראיתי פרוש שזה דוקא תהליך של בניית עצם מחדש. מה ההבדל בין 2 התהליכים בתודה

שלום רב, מוקד ליטי זה מוקד שהורס חוליה ובלסטי מעיד על בנייה. יכול לייצג נגעים גרורתיים בשני המקרים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר