Usרקמות רכות תת לסתיות חד צדדי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/04/2023 | 22:23 | מאת: מורן

דר שלום רב, הבת שלי בת 13 עשתהus היום עקב גולה בלסת כבר שנה שגדלה. תוצאות us. בצד שמאל הודגמה בלוטת לימפה בגודל 2.1*0 סמ ,במראה תגובתית. פרוטיס שמאל ,הודגמה בלוטת לימפה תגובתית 0.9 סמ. בצד ימין הודגמה בלוטתלימפה 2.3*0.7 תגובתית. צריך ביופסיה? רשום בסוף להמשך בירור ומעקב

שלום רב, נשמע שכרגע מספק מעקב בלבד. ממליץ לחזור לרופא בקופ"ח. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר