גולה בגרון ליד עצם קו הלסת הימינית

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/03/2023 | 22:45 | מאת: אנונימית

יש לי גולה בגרון ליד עצם קו הלסת הימינית. וזה משו קצת מוזר אבל היא יכולה לזוז. זתומרת אני יכולה להוזיז אותה ביד שלי מעל העצם קו הלסת. עכשיו היא לאחרונה התחילה לכאוב והכאב ממנה מקרין לי על הגרון עצמו וגם על השיניים בצד ימין. בווודאותזה לא משו מהשיניים. מה זה יכול היות? האם זה מסוכן? ומה צריך לעשות?? תודה. ורק בריאות:)

שלום רב, ייתכן קשר לימפה מזוהם. ממליץ להגיע לרופא אאג/פה ולסת. ניתן להגיע למוקד ארם (ליעוץ מומחה פרטי) 7 ימים בשבוע (03-7645464) . בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר