טינטון פועם אוזן ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/03/2023 | 18:55 | מאת: מלי דקל

לאחרונה מורדת מונטון פועם באוזן ימין. בדיקת אוזניים תקינה. נשלחתי לבדיקת ct האבחנה: Fibromuscular dysplasia. מלבד מעקב כל חצי שנה שהמליצה הרופאה, יש תרופה? דרך להרחיק את המטרד? תטדב

שלום רב, לא ממש. בד"כ קשור לאוזן פנימית ובדיקת CT פחות טובה מ MRI. אם התלונה של טינטון חד צדדי תימשך ממליץ לבצע MRI. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר