שאלות לגבי פצעון מדמם באף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

05/03/2023 | 13:00 | מאת: יניב

שלום ד"ר הלפרין מזה כשבועיים יש לי פצעון מדמם קטן בתוך האף, יורד דם בעיקר בקינוח האף - אולם לא ירידת דם אקטיבית מספר שאלות: 1. האם צריבה כימית היא הטיפול היחיד למצב כזה? 2. מה הסיכון להחמרה במצב אם זה לא יטופל? 3. האם יש סיכון לזיהום דם כללי במקרה כזה? תודה רבה. יניב

שלום רב, הנושא אינו בטיפול הפורום. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר