תוצאות אולטרסאונד רקמות רכות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/01/2023 | 19:47 | מאת: א.ר

שלום, אפשר בבקשה להבין מה הפענוח הבא אומר? "בליטת עצם של הצלע של ביטוי סונרי לממצא קליני עם הדגמה תקינה של רקמות רכות" כתוב גם "לשקול המשך בירור על ידי רנטגן". עשיתי את הבדיקה בגלל גוש/בליטה בבטן, צד ימין, מתחת לצלעות. תודה

שלום רב, יש לפנות לאורתופד לבירור. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר