תוצאות MRI בעקבות כאבי ראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/01/2023 | 14:10 | מאת: יוסף ימין

היי אישתי עשתה בדיקת CT + MRI התשובה היא" בהסתכלות על אוכף מזוהה מוקד נראה ציסטי לא מתאדר בקדמת הבלוטה בקו האמצע קדמית אל הגבעול, גובהו המירבי 0.8 סמ, לציין שהממצא מערב את אזור הסופרה סלרי בקירוב לכיאזמה האופטית אך לא לוחץ עליה ישירות. אשמח לדעתך בנושא, האם יש סיבה להילחץ?

שלום רב, הנושא אינו בתחום התמחותינו ושייך לנאורוכירורגיה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר