בלוטות לימפה הצוואר ומאחורי האוזן בת 21

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/01/2023 | 17:21 | מאת: שיר

היי לפני כארבעה חודשים הרגשתי שתי גולות מאחורי האוזן כואבות כשנוגעים בהן , עשיתי אולטרסאונד בשבוע שעבר וקבלתי תוצאה קשריות למפה 0.2*0.5 והשניה 0.8*0.1 במקביל אני גם מרגישה עוד גולה כואבת באותו איזור קצת יותר לכיוון הצוואר ממה דברים כאלה נובעים אשמח ממש לעזרה

שלום רב, נשמע כמו קשרי לימפה תגובתיים חסרי משמעות אך ממליץ בדיקת רופא אאג בקופ"ח. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר