שקדים מוגדלים חודשיים אתל מתבגר בן 17

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/01/2023 | 20:46 | מאת: יעלית

שלום דוקטור. בני בן ה17 בלי מחלות רקע. לפני כחודשיים היו לו כאבים חזקים בגרון, רופא ראה שהשקדים מוגדלים אז עשה משטח גרון שיצא שלילי לדלקת. הכאב עבר לאחר כמה ימים. השקדים עדיין באותו גודל לאחר כחודשיים ומדי פעם יש כתמים לבנים על אחד מהשקדים שגורמים לכאב חד צדדי כל פעם בצד שונה שעובר לאחר כמה ימים. לפני כמה ימים התלונן ששקד ימיני שלו כואב, הסתכלתי וראיתי נקודה אדומה קטנה, נראה כמו דם יבש על השקד אך עברו כבר ארבעה ימים ועדיין כואב לו והנקודה עדיין על השקד. הוא יצא שלילי למחלת הנשיקה. איזה הסבר יכול להיות לזה? תודה.

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. ניתן לפנות למוקד א.א.ג. במרפאתינו בארם שפתוח כל ימות השבוע ובו ייבדק ע"H רופא אאג מומחה מיידית. לתאום 03-7645464 או דרך אתר א.ר.ם. http://www.aram-ent.co.il. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר