בליטות מאחורי הראש .

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/01/2023 | 16:32 | מאת: מוזס

אני בן 24 ובמשך שנים גדלו לי בראש מאחורה בליטות קשות כמו הגולגולת בדרך כלל זה לא כואב אבל לפעמים זה כאב עמוק מעיק (אני רואה אנשים שהם קרחים שגם יש להם בליטות אולי מסוג כזה ) אשמח לקבל הסבר מה זה והאם זה מסוכן ןכו'. תודה רבה לך דוק

שלום רב, יש להגיע לבדיקת רופא המשפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר