בלוטות נפוחות וכןאבות בצד ימין בת 21

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/12/2022 | 08:39 | מאת: שיר

היי אני בת 21 לפני כחודש בערך גיליתי גולה קטנה קשה לא זזה מאחורי האוזן התחילה לכאוב ולהקרין לראש לאחר מכן הרגשתי עוד אחת שתיהן עדיין קטנות אבל כן גורמות לכאב כשהלכתי לרןפא אמר שנראה תקין אבל לא פירט מה כן יכןל להיות אבל בכל מקרה מתייעצת איתך על מה זה יכול להיות וממה זה נובע.. מודאגת אודה לתשובתך יופ טוב

שלום רב, נשמע כקשרי לימפה תגובתיים לכל בעיה עורית. ממליץ להגיע ליעוץ רופא אאג. ניתן להגיע למוקד א.א.ג שלנו בזמינות יומית (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר