בדיקה של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/12/2022 | 12:41 | מאת: פיני

שלום רב למומחה. ביצעתי us של בלוטת התריס.התוצאה,אונה ימנית בגודל תקין,מרקם בלתי הומוגני,עם נודלים בקוטר 0.8ממ. אונה שמאלית,קטנה במיקצת,מרקם גס-ללא ממצא מוקדי מוגדר. האם הבדיקה תקינה? האם מעקב? או טיפול מומלץ. בתודה וברכה פיני.

שלום רב, נשמע משעקב יספק. ממליץ להגיע לאנדוקרינולוג למעקב מסודר. במידה והממצא גדל ממליץ ניקור שלו. ניתן להגיע לאנדוקרינולוג במרפאתינו (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר