בלוטת לימפה מוגדלת.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/12/2022 | 13:38 | מאת: לירון

שלום, לפני כחודש ביצעתי us בלוטת תריס, נמצאה בתחנה b1 בצוואר בצד שמאל בלוטת לימפה בגודל 2.6*0.8 במבנה סונוגרפי שמור. הייתי אצל אאג שבדק עם אנדוסקופ ומישש וטען שלדעתו הכל תקין לעשות בעוד חודשיים שוב us מעקב. אני נורא מוטרדת ומודאגת מדוע הבלוטה כה גדולה? להבנתי זה נחשב גדול מאוד. במישוש איני מרגישה דבר חריג, ולא זכור לי שהייתי חולה בתקופה האחרונה. אשמח לדעתך האם לדעתך הגודל של הבלוטה מעיד על מחלה מסוכנת? או על משהו מעבר אולי במקום אחר בגוף? תודה

14/12/2022 | 22:33 | מאת: לירון

סליחה גודל הבלוטה הינו 2.5*0.8

שלום רב, לא נשמע מדאיג. הייתי חוזר לביקורת אחרי 3 שבועות לוודא שהבלוטה לא גדלה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר