בדיקת אולטרסאונד של בלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/12/2022 | 21:22 | מאת: מבולבלת

שלום דוקטור. לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל בכל מקרה רציתי לשאול, אם כתוב לי בתוצאות של בדיקת אולטרסאונד שעשיתי לבלוטות נפוחות בצוואר שכולן עם סינוס שומני, האם זה משהו טוב או רע? בנוסף-ל2 בלוטות מתוך 6 מוגדלות היה גם עיבוי קורטיקלי, לאחת מהן 3.5 מ״מ ולשנייה כתוב ״עד 4.5 מ״מ״, האם זה אומר משהו? תודה רבה.

שלום רב, נשמע תקין ולא מדאיג. הייתי חוזר עם התוצאות לרופא המשפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר